Hennig Olsen Is

Kunde

Hennig Olsen

EVENT

SMAK 2017

SMAK Messen arrangeres på Norges Varemesse og er Nordens ledende møteplass for nettverksbygging, handel og verdiskaping for alle som jobber med mat og drikke.

Hennig Olsen is er et firma med lang tradisjon og ble startet i 1924. Som utstiller på SMAK messen ønsket de å ha en funksjonell standløsning som kunne representere dem på en stilsikker og attraktiv måte.

Vi bladde bakover i historiebøkene og så på arkitektur fra 1920 tallet i Norge. Hadde det ikke vært en elegant måte å symolisere en produsent med snart 100 års produksjon ved å gi et tilbakeblikk inn i funkis og art deco perioden? Vi syntes det. Vår inspirasjon er hentet fra Ingierstrand Sjøbad der det står et praktbygg med tilhørende utendørs terrasse. Vi hentet ut elementer av dette formspråket og integrerte det med Hennig Olsen profilen.

I senter av standen var det en sor sirkulær serveringsdisk med smaksprøver det skulle vise seg å være vanskelig å kun ta en bit fra.

Vi jobbet med et miks av spennende materialer, hvor alle elementer ble custom tilpasset designet på standen. Formsydde stofflater trukket over metallstrukturer med lysfelter integrert bak stoffet ga en subtil effekt. Søylene som sprer seg ut som store iskremglass rammet inn standen og avsluttet utstillingen i høyden.

Fredrik Lindland, Kreativ Leder
Flere bilder