Kristian Norum – Expo Design

26. november 2020

Expo Design hadde i 2017-2018 gleden av å ha praktikanten Kristian Dyve Norum utplassert fra OsloMet. Kristian studerte Produktdesign og hadde oss som praksisplass i sin praksisperiode.

Kristian fikk i sin tid hos oss opplæring i utstillingsarkitektur, kunnskaper om vår teknologiske plattform for design og uttegning av prosjekter samt innsyn i hvordan Norges største arbeidsplass for messer, events og utstillinger fungerer.

Etter sin praksisperiode ønsket Kristian og videre fordype seg i Expo Design og Norges Varemesse. Han tok da en Mastergrad som dypdykket inn i prosessene, metodikken og synergiene som finnes på vår arena. Vi hadde under denne perioden gleden av å kunne jobbe videre sammen med Kristian som freelance designer, Han løste alt fra interne designoppdrag, knyttet til flere av våre spennende prosjekter, til å bistå våre utstillere med deres løsninger for en godt gjennomførbar messedeltagelse.

Kristian Dyve Norum ble i 2021 ansatt som produktutvikler hos Eskolaeia AS og vi sto med glede som referanse for Kristian i denne prosessen.

Expo Design ønsker å ha nær kontakt med designutdanningsmiljøet i Norge. Vi synes det er spennende å se hvordan fokuset under forskjellige utdanninger utvikler seg, og håper vi kan være en attraktiv arbeidsplass å lære fra for studenter.